maanantai 4. heinäkuuta 2016

Lomalla viimeinkin

... voin ottaa iisimmin!
Yks lomaviikko saatiin tähän kesään vielä ämpättyä, ja se viikko vietetään aika tiiviisti auton kanssa! Lähdettiin perjantaina heti töiden jälkeen ajelemaan kohti Kouvolaa, allekirjoittaneelle 13 vuoden tauon jälkeen ja Tommille eka kerta ikinä. Pari päivää meni vanhan Jyväskylä-kaverin nurkissa ja lauantaina tehtiin päivävisiitti Lahteen Suuret oluet pienet panimot -tapahtuman (:
Sunnuntaina päästiin vähän lataamaan akkuja mun kummitädin mökille Repovedelle ja tulipahan vihdoin heitettyä talviturkkikin! Nyt ollaan taas tienpäällä, suuntana Helsingin Länsisatama ja M/S Finland, joka vie meidät pienelle Via Baltica -turneelle. Yksi yö Tallinnassa ja huomenna matka jatkuu kohti Riikaa, pientä seikkailua siis luvassa. Läppäri on mukana, joten pientä raporttia saattaa tulla reaaliajassa, mutta en ota asiasta paineita. Instagram päivittyy varmemmin, nimimerkillä @mammimiau löytyypi.
Piti läppärillä muokata tämä postaus parempaan kuosiin, mutta en jaksa alkaa kaivaa sitä tuolta takaluukusta joten tässäpä vähän kuvasatoa tältä reissulta so far.
Mukavaa heinäkuun alkua! (:
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti