keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Ristiäislahjat

Ah, nämä kuvat meinasivat unohtua arkistoihin, nimittäin Eepun ristiäislahjat. Monet tuoreet vauvaperheet varmaan tietävät sen fiiliksen kun vauvaroinaa tulee ovista ja ikkunoista, varsinkin jos lähipiirissä on viimeisen kymmenen vuoden sisällä syntynyt paljon lapsia. Siksipä olin iloinen kun moni kyseli ennen ristiäisiä mikäli meiltä löytyy ihan oikeasti tarpeellisia lahjatoiveita, ettei sitten tule ihan niin paljoa sitä ylimääräistä rompetta joka jää nurkkiin pyörimään. Ja paljon kivoja ja tarpeellisia juttuja poika saikin

Ensin vaatteet ja muut tekstiileihin luokiteltavat:
- Gugguun vaatesetti, jossa oli huppari ja kahdet housut kauniissa sinisen sävyissä sekä iiiiiiihana Mystic Licorice -kuosin body. Nämä olivat isompaa kokoa joten osa lähti lainaan serkkupojalle.
- Kaksi Cirafin yöppäriä. Pojan isomummi oli vahingossa ostanut kokoa 50, mutta onneksi oli lämmin alkukesä niin nämä pääsivät meidän hoikkeliinille käyttöön shortsimallisina ennen kuin lähtivät lainaan muutaman viikon päästä syntyvälle serkulle.
- Raidalliset Lundmyr of Sweden -pöksyt ja pipo.
- Matkailuaiheinen body.
- Pikku-Kånken, odotan niin paljon että vauvan mukana roudattava tavaramäärä vähenee ja saa pelkästään tällä lähteä liikenteeseen!
- Kaikon housut ja Mini Rodinin sukat punaisissa sävyissä.
- Lässigin turkoosi harsosetti, nämä ovat mukavan isoja niin ollaan kesällä käytetty peittona.
- Sirkusaiheinen lakanasetti juniorikoossa.

Ja sitten tavarat:
- Plaston neonpinkki-musta kuorma-auto (kenenköhän valitsema väri köh köh :D)
- Design Lettersin kirjainmuki ja Muumi-emalimuki
- Purulelu ja lautaspidike
- Peltorin kuulosuojaimet
- Kummilusikkana Kalevalan Mesikämmen
- Ässät-tutti (älkää edes kysykö...)
- Suuri iltasatukirja, Kukonpojan iltasatu sekä Kirja perheestäni
- Pingviini-ruokalappu (yllättävää kun meistä kyse ;))
- Aventin itkuhälytin
- Käsintehty värikäs pehmomato

Todella hyviä lahjoja mun mielestä, paljon sellaista joille on pitkään käyttöä ja vaatteitakin monessa eri koossa. Voisi muuten alkaa hahmottelemaan vauvavuoden hyödykkeet ja turhakkeet -postausta ja kirjoittaa sellaisen yhteenvedon vaikka tuossa puolen vuoden kohdalla syyskuussa. Myös lastenvaatepohdintaa on ollut ilmassa viime aikoina, niitäkin voisi jossain kohtaa jäsennellä blogiin asti. Onneksi on sisko joka tietää aiheesta jos ei ihan kaikkea niin ainakin paljon ;)

P.S. Mini menee perjantaina ekaa kertaa yökylään, iiks iiks! Tosin asia taitaa olla kriittisin ISÄLLE eikä äidille tai vauvalle.... :D

P.P.S. Sunnuntaina suuntana Tukholma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti