tiistai 31. toukokuuta 2016

USA trip: Shopping

NO NYT! Viimeinen USA-postaus uunista ulos. Mitenkään hirveästi ei tullut shoppailtua, mutta ne muutamat jutut oli niin mahtavia, että halusin esitellä ne ihan omassa postauksessaan (: Kirpparit ja vintage-liikkeet jäivät kokematta kun päivät hujahtivat ohi niin hirveää vauhtia, mutta ne pari etukäteen katsottua paikkaa tuli koluttua. Eniten ostoksia tehtiin ROSS Dress for Less -liikkeissä Losissa ja Vegasissa. Ketjulta siis löytyy paljon merkkituotteita melkoisilla alehinnoilla, käsittääkseni ketju ostaa paljon merkkien loppuvarastoja, sillä lähes kaikkia tuotteita oli esillä lähinnä hajakokoja sekä -värejä. Liikkeeseen olisi saanut kulumaan vaikka koko päivän, mutta alle tunnissa selvittiin kummastakin putiikista pihalle.
Converset Citadel Outlets (lisäksi pinkit nauhat) n. 25 euroa, släbärit Walmart 3e, Steve Maddenin nahkasandaalit vajaa 20 euroa.

Walmartissakin oli paljon kivoja kuteita, mutta hintataso oli kuitenkin verrattavissa Prismoihin, joten mitään sieltä ei tullut kotiutettua noita släbäreitä lukuunottamatta. Tuli taas muuten huomattua, että lapsille on paljon hauskempia kenkiä, aikuisten läpsyt olivat lähes kaikki todella pelkistettyjä ja tylsiä... Onnea on koon 36 räpylä.
Rossista löytyi myös pari mekkoa! Olen jo pitkään etsinyt omalle tyylilleni sopivaa kukkamekkoa ja vihdoin Losin Rossilla se tupsahti eteen. Joustavaa puuvillaa, sopivankokoinen ja -värinen kuosi, skater-helma ja pieni juju selkäpuolella, just eikä melkein mun tyylinen (: Hintakin oli huimat $8 eli noin 7 euroa joten se lähti mukaan välittömästi. Kesäksi löytyi myös mukavan vilpoinen "farkku"mekko, hinta n. 13 euroa. Tämäkin on jo osottautunut nappiostokseksi monikäyttöisyytensä ansiosta, tätä on käytetty jo niin äitienpäivälounaalla kuin iltariennoissakin.

Lisäksi Seligmanin Route 66 -shopista ostettiin Tommin kanssa matkamuistopaidat. Tommi otti valkoisen ja mä mustan, tarttis vielä vaan muokata siitä vähän rennompi (mm. hihat pois). Näillä oli hintaa n. kympin kappale (naistenmalli oli 19 dollaria ja miesten 11, otin siis jälkimmäisen).
Kukkamekko ja Converset oli heti vappuna päällä! Molemmista tuli itseasiassa kehuja illan aikana (:
 Hellepäivä Ruissalossa
Mulla oli tarvetta uusille arskoille vanhojen Lindex-rimpuloiden tilalle, tarkoitus oli panostaa Ray-Banin Aviatoreihin, mutta niiden hinta oli lähes Suomen tasolla joten jäi kauppaan. Rossista löytyi kuitenkin nämä samanhenkiset Tommy Hilfigerin lasit kympillä (: Lisäksi Sephorasta mukaan tarttui pari Kat Von D Beautyn tuotetta, vedenkestävä "Tattoo Liner" mustana ja pusunkestävä "Everlasting Liquid Lipstick" sävyssä Bachelorette. Molemmat ovat jo osoittautuneet kelpotuotteiksi, linerilla saa ohuen ja kestävän rajauksen ja huulipunakin pysyy paikoillaan myös syödessä ja juodessa.

Jotain klisestäkin oli pakko ostaa, nimittäin mahdollisimman kliseinen avaimenperä työavaimiin :D Vaaleanpuna-pinkki "Fabulous Las Vegas Princess" oli juuri sitä, puuttuu vain glitter-kuorrutus. Pari dollaria maksanut kitaran muotoinen avaimenperä muistuttaa reissusta tylsinä työpäivinä ja tuo hymyn huulille (:

Sellasia romuja ja rytkyjä. Mitäs tykkäsitte?

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, ihanat noi Steve Maddenit! Ja toi kukkamekko sopii siulle kyllä hurjan hyvin, ihana sekin! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tässä parin kuukauden aikana on tullut huomattua että melkoisia lemppareita tuli rapakon takaa shoppailtua ;)

      Poista