sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kukamitähä?

Ehtoota!

Tässä kun elämän useampi osa-alue on joutunut tarkempaan syyniin niin myös keväästä 2007 palvellut blogini tuli tiensä päähän. Varovaista uudistusta kokeiltiin jo viime syksynä, kun vaihdoin blogin nimen ja piilotin lähes 600 vanhaa postausta, mutta uusi meininki ei saanut tarpeeksi tilaa menneisyyden haamujen takia. Siksipä päätin nyt repäistä itseni irti tuosta alkuperäisestä blogintekeleestä ja aloittaa oikeasti puhtaalta pöydältä. 

Okei, edelleen bloggerissa pysytään ja nimi pysyy samana (koska se TUNTUU just mun blogin nimeltä), mutta noin muuten karistetaan vanhat postaustomut harteilta ja lähdetään hommaan uusin fiiliksin.
Kuka täällä sitten kirjoittelee? Mä olen Marianna, kolmeakymppiä lähestyvä turkulaistunut maaseudun kasvatti. Koulutukseltani olen logistiikkainsinööri, tällä hetkellä huristelen trukilla erään teollisuusyrityksen yövuoron ainoana naisena ja jonkinsortin äitihahmona. Kotina toimii 55-neliöinen kerrostalokaksio läntisessä Turussa ja kotoa löytyy myös aviomies Tommi. Harrastuksiin kuuluu erilaiset liikuntahurahdukset (viimeisimpänä jooga ja kahvakuulatreeni), geokätköily, lukeminen ja kaikenlainen musisointi. Viime kuukausina olen alkanut enemmän perehtyä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kyseenalaistanut monet tapani ja tottumukseni. Monet varmasti pitävät meikäläistä vähän vinksahtaneena, mutta itse koen onnistumisen iloa siitä, että olen pikkuhiljaa oppinut kuuntelemaan kehoani ja luottamaan intuitioon.

Hyvinvointitaustani ei ole kovin kaunista katsottavaa, joten vanhassa blogissani julistin vuoden 2016 onnellisuuden ja unelmien tavoittelun vuodeksi. Yksi haave tulikin jo toteutettua kun sanoimme Tommin kanssa toisillemme Tahdon 12. helmikuuta (: Toinen haave on hyvää vauhtia käymässä toteen, sillä reilun viikon päästä otetaan suunta kohti Ameriikan ihmemaata ja pari viikkoa ihmetellään maailman menoa Los Angelesissa ja Las Vegasissa! Tässähän alkaa jopa itse uskoa siihen, että unelmat on tehty toteutettaviksi ;)

Ja koska blogi tulee käsittelemään myös sitä vanhaa tuttua hömppä, niin heitetään tulille samalla ensimmäinen asukuva. Kyseisessä lookissa oltiin pitkäperjantaina juhlistamassa 59-vuotiasta iskää (:
prillit Instrumentarium Heritage (saatu osittain blogin kautta) / nahkarotsi River Island / mekko Vila / kaulakoru Lindex / vyö, saappaat, hanskat äitin vanhat / sukkikset ikivanhat, ehkä Seppälä
(kuvasta kiitos siskolle)

 Ja joo, mulla on nykyään lasit :D Ei tosin ole kuin -0,25 ja -0,50, mutta ajaessa ihan hyödylliset ja töihin pitää myös hommata suojalasiversiot. Sain blogiyhteistyönä Instrun lahjakortin niin sain hyvän syyn tarkistuttaa näköni ja swarovskein koristellut kakkulat sitten tuli hommattua. 

Eipä tässä sitten enää muuta kuin että hyvää pääsiäisen loppua ja tervetuloa seurailemaan Eräs kaunis päivä 2.0:aa (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti